14‏/05‏/2011

سلاطة الكرنب

نصف كرنبة متوسطة الحجم
4 ملاعق كبيرة زيت ذرة
كمية من الثوم المدقوق
2 ملعقة خل أو عصير ليمون
ملح و فلفل وشطة
1 ثمرة طماطم و كام حبة زيتون أسود للتجميل


  • قومى بنزع ورق الكرنب الخارجى وأسلقى باقى الاوراق ماعدا ورق الكرنب الخارجى 
  • قومى بقطع ورق الكرنب المسلوق الى شرائح رفيعة 
  • أمزجى الثوم مع الليمون والزيت والملح والفلفل وتبلى به شرائح الكرنب ويترك ربع ساعة ليتشرب 
  • ضعى الكرنب فى طبق التقديم وجملى بحلقات الطماطم والزيتون وقدميه

سلاطة الكرنب Rating: 4.5 Diposkan Oleh: غير معرف

0 التعليقات:

المساهمون