22‏/06‏/2010

اكلات مصرية


رغيف الحواوشى...اكله شعبية مصرية اوى......تابعو معايا!!!
-
نصف كيلو لحمة مفرومة
-
بصلة مفرومة جيدا
-
حبة فلفل اخضر مقطعة قطع صغيرة
-
حبة طماطم مقطعة قطع صغيرة
-
ملح- فلفل -كمون-بهارات-زعتر
-
عيش بلدى (اسمر)
الطريقة:
-
نتبل اللحمة بجميع المقادير و توضع فى الثلاجة لمدة يوم كامل
-
ناتى بعيش بلدى(اسمر)و نفتحة من فوق و لكن لا تكون الفتحة كبيرة
-
بمعلقة صغيرة بها سمن ندهن العيش من الداخل
-
ثم نحشى العيش باللحمة
-
نلف العيش بورق فويل و نحطة فى الفرن الى ان يستوى تقريبا مدة 45 دقيقة
من الممكن صنع كميه كبيره ووضعها فى الفريزر
ووضعها فى الفرن وقت الحاجه
بالهنا والشفا على قلوبكم
مع تحياتى..............


اكلات مصرية Rating: 4.5 Diposkan Oleh: غير معرف

0 التعليقات:

المساهمون